Неруйнівний контроль
 
Головна arrow Контроль бетону
27.04.2024
 
 
Контроль бетону
Молоток Шмідта МШ-225 / МШ-75 / МШ-25 Версия для печати Отправить на e-mail

testhammer.jpg

Склерометр - це прилад призначений для вимірювання міцності бетону та інших будівельних матеріалів. Найбільш поширеним у світі методом вимірювання міцності бетону є молоток Шмідта. Метод вимірювання міцності бетону з використання молотка Шмідта заснований на ударному впливі на поверхню бетону бойком з відомою (нормованою) енергією удару та подальшим вимірюванням висоти відскоку цього бойка. Висота відскоку буде пропорційна міцності бетону.

Міцність бетону визначається за градуювальними таблицями, що поставляються з приладом. Завдяки простоті у використанні, надійності конструкції та високій точності вимірювання даний метод є найбільш поширеним методом вимірювання міцності бетону у світі. Контроль міцності склерометр Шмідта відповідає вимогам ГОСТ 22690, ГОСТ 53231-2008, ASTM C 805, ASTM D 5873 (для гірських порід), DIN 1048, ч. 2, ENV 206, EN 12 504-2.

Продолжение...
 
Набір для вимірювання вологовмісту Hydromat CM-B Standard Версия для печати Отправить на e-mail

 

 

Прилад Hydromat CM-B Standard призначений для визначення вмісту вологи будівельних матеріалів з використанням карбідного методу. Використання цього методу рекомендовано багатьма різними будівельними організаціями та перевірено багаторічною практикою.

Вологомір Hydromat CM-B Standard простий у використанні. Усі виміри здійснюються безпосередньо біля об'єкта контролю, прилад переноситься в кейсі, який здатний вмістити все приладдя для виміру.

Продолжение...
 
Адгезиметр покриттів на бетоні Elcometer 106/6 Версия для печати Отправить на e-mail
elcometer106.jpg

Адгезиметр Elcometer 106/6 був спеціально розроблений для тестування бетонних покриттів. Принцип роботи цього схожий із звичайним адгезиметром Elcometer 106, але для тестування покриттів на бетоні використовуються тестові елементи діаметром 50мм.

Використовується відповідно до: ACI 503R та BS 1881 частина 207.

• Повністю портативний, що поставляється у валізі для перенесення - чудово підходить для проведення випробування на місці робіт

• Не вимагає електроживлення – повністю механічний прилад.

Продолжение...
 
Вимірювач захисного шару бетону Elcometer 331 Версия для печати Отправить на e-mail
331_half_cell.jpg

Товщиномір захисного шару бетону Elcometer 331 є переносним приладом, призначеним для швидкого і точного визначення місцезнаходження, напрямку, розмірів і глибини залягання арматури та інших металевих об'єктів.

Поставляється у чотирьох варіантах: Модель B (базовий рівень), Модель BН (базовий рівень з визначенням корозії арматури), Mодель SН (середній рівень із визначенням корозії арматури), Модель ТН (вищий рівень із визначенням корозії арматури).

Продолжение...
 
Молоток Шмідта Версия для печати Отправить на e-mail
 Випробування виробів із бетону за допомогою молотка Шмідта Original Schmidt – найпоширеніша в усьому світі методика вимірювання, що не руйнує бетон. Для кожного конкретного виду випробування виробів з бетону компанія Proceq пропонує відповідну модель молотка. Доступні моделі молотків Шмідта для випробування бетонних виробів типу Original Schmidt з різними енергіями удару для випробування матеріалів різноманітних типів та розмірів. Наші молотки типів N, NR, L та LR спеціально розроблені для оцінки якості та міцності на стиснення бетонних виробів з діапазоном від 10 до 70 Н/мм2.
Продолжение...
 
Товщиномір асфальтового покриття StratoTest 4100 Версия для печати Отправить на e-mail
stratotest.jpg

Призначення

Неруйнівний метод контролю:

неметалевих покриттів – бетону, дорожніх покриттів, асфальту тощо.

- вогнезахисних покриттів

Продолжение...
 
Товщиномір захисного шару бетону Profometer 5+ Версия для печати Отправить на e-mail

profometer5.jpg

 Компактний і легкий прилад для виявлення арматурних стрижнів Profometer 5+, принцип дії якого заснований на технології імпульсної індукції, що не руйнує, використовується для виявлення та аналізу забетонованої арматури. ВИМІРЮВАЧ ЗАХИСНОГО ШАРУ БЕТОНУ Profometer 5+ є найкращим з усіх існуючих рішень за рахунок таких властивостей, як зручність у використанні, компактність та точність при виявленні стрижнів арматури або арматурної сітки в залізобетоні, ВИМІРЮВАЧ ЗАХИСНОГО ШАРУ БЕТОНУ рахунок таких властивостей, як зручність у використанні, компактність і точність при виявленні стрижнів арматури або арматурної сітки в залізобетоні, при вимірюванні товщини захисного шару бетону та при визначенні діаметра стрижнів.

 Функції та характеристики

- Виявлення будівельних конструкцій з арматури та інших металевих конструкцій, а також визначення їх розташування

- Вимірювання товщини захисного шару бетону та діаметру стрижнів арматури

- Коригування даних з урахуванням поправки на вплив сусідніх стрижнів арматури

- Компактний, зручний у використанні електронний блок з підсвічуванням екрану

- Наявність оптичних та акустичних пристроїв для визначення положення арматури

- Можливість налаштування вимірювання у метричних чи британських одиницях

- Можливість зберігання 40 000 результатів вимірювання захисного шару та статистичного аналізу (160 000 результатів – для моделі Scanlog)

- Функція передачі даних на ПК та оцінка з використанням аналізуючого ProVista, що поставляється разом із приладом

Продолжение...
 
Товщиномір бетону CTG-2 Версия для печати Отправить на e-mail
ctg-2.jpg

 

 

Система Olson Instruments CTG-2 зазвичай використовується для оцінки товщини та швидкого виявлення дефектів на бетонних і цегляних конструкційних матеріалах. Цей метод зазвичай застосовується до пластиноподібних об’єктів, таких як плити та стіни, але також використовується на колонах, фундаментах та балках. Метод вимагає доступу лише до однієї сторони для тестування.

CTG-2 – це потужний портативний пристрій, призначений для використання з більшістю портативних комп’ютерів або планшетів з Windows 7 і Windows 8. CTG-2 призначений для вимірювання товщини бетонних плит і стін у діапазоні приблизно від 3,2 дюйма (8,1 см) до приблизно 20 дюймів (50,8 см) без необхідності свердління, пробивання керна або інших засобів.

Результати випробувань збираються та аналізуються за допомогою програмного забезпечення WinCTG2 від Olson, що робить систему CTG-2 повністю функціональною системою вимірювання товщини на основі Impact Echo (IE), здатною аналізувати відлуння від численних тріщин та інших дефектів. Крім того, підсумок результатів тесту можна зберегти у форматі для використання в електронній таблиці Excel.

 

Особливості

· Зносостійкий перетворювач
· Не потрібно контактних гелів для акустичного зв'язку
· Експлуатується по затверділому бетону або кам'яним плитам
· Контроль через покриття та більшість типів плитки
· Товщина в міліметрах та розгортка ехо-імпульсу
· Налаштування посилення
· Легке швидке калібрування за відомою товщиною
· Простота протоколювання результатів виміру
Продолжение...
 
 
Top! Top!
рейтинг сайтов