Неруйнівний контроль
 
Головна arrow Контроль покриттів arrow Orange peel meter
27.04.2024
 
 
Orange peel meter
micro-wave-scan Версия для печати Отправить на e-mail

 

micro-wave-scan.jpg

 

Сканер призначений для вирішення завдань, пов'язаних з вимірюванням крокрені, хвилястості та DOI на виробах невеликого розміру з малим радіусом кривизни. micro-wave-scan може застосовуватися у всіх лабораторіях контролю якості при виробництві автокомпонентів, побутової техніки, елементів оздоблення інтер'єру літаків, яхт, поїздів та ін.

Аналіз структури та розливності покриття здійснюється шляхом сканування поверхні лазерним променем, а також за допомогою міні-камери. Прилад можна під'єднувати до персонального комп'ютера за допомогою базової станції, яка служить зарядним пристроєм для акумуляторів. Підрахунки та аналіз проводить програма auto-chart. А ступінь шагрені ("апельсинової шкірки") можна було контролювати для відповідності вимогам автомобільних концернів. Виробники бамперів тепер можуть точно знати, яка крокрень необхідна для VW, а яка - для GM або Hyundai.

Продолжение...
 
wave-scan II Версия для печати Отправить на e-mail

 

wave-scan-ii.jpg

 

Wave-scan II забезпечує контроль зовнішнього вигляду верхнього покриття – бази та лаку.

Сканер wave-scan II характеризується стовідсотковою кореляцією з wave-scan DOI і відкриває нові можливості для вимірювання шагрені/хвилястості та DOI на поверхнях із сильним блиском. Мала вага та відмінна ергономіка wave-scan II роблять процес контролю ще легшим, особливо при використанні на конвеєрі. Новий дизайн полегшує роботу на поверхні зі складною геометрією. Управління та меню стали ще зрозумілішими та зручнішими. .

- Нова система навігації та управління – колесо, як на комп'ютерній миші.

- Об'єм пам'яті збільшився до 1500 значень (раніше – 500).

- Нова док-станція зберігання приладу, заряджання батареї та передачі інформації на PC через інтерфейс USB Wave-scan II зручний для застосування і на плоских, і на викривлених поверхнях (з радіусом кривизни 500 мм), має великий дисплей і USB-порт, вбудовану пам'ять. Шкали вимірювання та довжина шляху сканування задаються на вибір.

Продолжение...
 
 
Top! Top!
рейтинг сайтов