Неруйнівний контроль
 
Головна arrow Контроль покриттів arrow Моніторинг arrow Термогігрометр Elcometer 308
18.04.2024
 
 
Термогігрометр Elcometer 308 Версия для печати Отправить на e-mail
308_1_lg.jpg

Перед фарбуванням необхідно перевірити, чи відповідають кліматичні умови вимогам для нанесення покриття. Вони чітко зазначені в паспорті продукції виробника фарби.

Температура поверхні (Ts) і відносна вологість (% RH) є двома ключовими кліматичними значеннями, які вказані в багатьох технічних паспортах.

Відносна вологість (RH): це кількість водяної пари, що поглинається повітрям. Виражена у відсотках, RH залежить від температури повітря. Типові максимальні значення RH, зазначені виробниками фарб, становлять від 75% до 85%.

Цифровий гігрометр Elcometer 308 був спеціально розроблений для використання в дуже жаркому кліматі, де температура поверхні основи може перевищувати рекомендовані виробником фарби межі для успішного фарбування.

Температура поверхні (Ts): Фарбування поза рекомендованими межами може негативно вплинути на продуктивність і термін служби покриття. Гігрометр Elcometer 308 забезпечує просте та швидке вимірювання цих двох критичних параметрів.

Міцна конструкція: Гігрометр Elcometer 308 підходить для використання в екстремальних умовах, пило- та водонепроникний з повністю герметичними датчиками.

Функція утримання/відпускання вимірювання: натисненням однієї кнопки зчитування «утримуються» на екрані. Потім їх можна записати перед тим, як просто знову натиснути кнопку, щоб «звільнити» екран і продовжити вимірювання, якщо необхідно.

Підсвічування: яскравий екран, що полегшує читання інформації – ідеально підходить в темних або обмежених приміщеннях.

Технічні дані
Діапазон вимірювання
температура поверхні: -20 ... +80°C, відносна вологість 0 ... 100% RH
RH точність ±3%
Дискретність 0.1°C / 0.1%
Живлення 2 x AA 1.5В батарейки або через USB
Термін експлуатації батарей
більше 40 год
Розміри 180 x 75 x 35 мм
Вага 300 г
Сертифікат сертифікат калібрування
Комплект
  • Elcometer 308 термогігрометр
  • ремінець
  • 2 x AA батарейки
  • чохол
  • сертифікат калібрування
  • інструкція
 
< Пред.   След. >
 
Top! Top!
рейтинг сайтов