Неруйнівний контроль
 
Головна arrow Ультразвуковий контроль arrow Ультразвукові дефектоскопи
19.04.2024
 
 
Ультразвуковий дефектоскоп Prisma Версия для печати Отправить на e-mail

 

Ультразвуковий дефектоскоп Prisma - найновіша розробка компанії Sonatest, яка суттєво змінює уявлення про можливості ультразвукових дефектоскопів. Цей прилад є чудовим засобом для вирішення стандартних завдань ультразвукового контролю, який може додатково оснащений функціями TOFD та використання перетворювачів на фазованих решітках. Ці функції можуть бути активовані без повернення УЗ дефектоскопа на завод виробника. Завдяки найкращому у світі кольоровому дисплею Prisma забезпечує чудові можливості відображення результатів контролю. Наприклад, у режимі Full screen 100% екрана зайнято чітким та якісним зображенням розгортки сигналу.

Ультразвуковий дефектоскоп Prisma представлений такими моделями:

- Prisma UT - ультразвуковий дефектоскоп для роботи зі стандартними перетворювачами,

- Prisma UT+FA - додаткова можливість - використання перетворювачів на фазованих ґратах

- Prisma UT+TOFD - додаткова можливість - використання технології ультразвукового контролю TOFD

- Prisma UT+FA+TOFD - маскимальна комплектація, 3 методи в одному приладі.

Продолжение...
 
Дефектоскоп ультразвуковий Dakota Ultrasonics DFX-8+ Версия для печати Отправить на e-mail

Серія ультразвукових дефектоскопів DFX – це портативні прилади з розширеними можливостями щодо контролю у різних галузях промисловості.

Дефектоскопи DFX 8+ легко справляються як зі стандартними завданнями контролю так і з завданнями, що вимагають високої точності вимірювань.

Дефектоскопи DFX 8+ покликані зробити вашу роботу швидкою та точною із невисокими фінансовими витратами. Відмітні особливості: яскравий та високо контрастний екран (кольоровий або ч/б - на вибір); широкосмугове та вузькосмугове посилення; регульований генератор зондувальних імпульсів; легкий водонепроникний корпус (виконання IP67); криві для оцінки дефектів: DAC (крива амплітуда-відстань), TCG (ВРЧ), AWS, DGS (АРД); виведення даних у цифровому, аналоговому та відео форматах; Li-Ion акумулятор, що дозволяє безперервно працювати близько 8 годин.

Продолжение...
 
 
Top! Top!
рейтинг сайтов